Paljuvuokrausta Hämeenlinnassa | Varaa kalenterista tai soita 040-5882899!

Ohjeet

  1. Irroita palju vetoautosta ja valitse paljulle tasainen alusta. Paljun etupää voi olla aavistuksen (2-3 cm) alempana kuin perä. Näin vesi kiertää kaminassa paremmin!
  2. Laske tukijalat (4 kpl) alas ja aseta "tassujen" alle paljun mukana olevia vanerilappuja tarpeen mukaan niin, että palju asettuu jo suht tukevasti paikoilleen. Palju laskeutuu lopullisesti tukijalkojen varaan sen täyttyessä. Löysää perävaunun nokkapyörä, ettei paino kohdistu siihen paljun täyttyessä.
  3. Täytä palju vedellä. Katso että pohjahana sekä kaminan tulppa ovat kiinni. Tyhjänä olevaan altaaseen menoa tulee välttää, mutta jos on tarvetta mennä, niin maksimissaan 1 henkilö! Paljun tulee täyttyä väh. 5cm ylemmän läpivienitiaukon yläpuolelle, mutta älä täytä piripintaan, koska altaaseen mentäessä vesi tulee yli. Katso altaassa olevat merkit.
  4. Asenna piippu kaminaan ja sytytä tuli. Kaminaa ei saa sytyttää ennen kuin allas on täytetty!! Vajaana olevan paljun lämmittäminen sulattaa kaminan !!!
  5. Lämmitettäessä pidä peitto paljun päällä. Kansi kiinni palju lämpenee huomattavasti nopeammin. Lisää puuta ja anna veden lämmetä n. 37-39°C asteeseen. Lämmitysaika vaihtelee veden alkulämpötilan ja lämmityksessä käytettävän puun mukaan. Aikaa kannattaa varata n. 1,5-2,5 h.
  6. Jos haluat käyttää altaassa olevaa allasvaloa, kytke virtajohto pistokkeeseen. Varo istumista ylimmän veden tuloaukon edessä tulen ollessa kaminassa, kaminasta tuleva vesi on todella kuumaa!!
  7. Noudata varovaisuutta paljun käytössä. Muista valvoa mikäli lapset käyttävät paljua. Varo liukastumista etenkin talvella. Paljun käyttäjänä vastaat itsesi ja muiden turvallisuudesta, sekä paljun rikkoontumisesta vääränlaisen käytön seurauksena.
  8. Paljun tyhjennys: Huolehdi että tuli on sammunut kaminasta ja aloita tyhjennys vasta sen jälkeen (muutoin kamina voi sulaa). Avaa ensin paljun pohjassa oleva hana ja anna paljun tyhjentyä. Paljussa oleva vesi ei saa jäätyä.
  9. PALJU ON EHDOTTOMASTI PUHDISTETTAVA ENNEN PALAUTUSTA! Paljun voi puhdistaa vesiletkulla tai painepesurilla ja puhdistuksessa voi käyttää kotitaloudessa käytettäviä puhdistusaineita (ei raakaa kloriittia). Hangata voi pehmeillä räteillä, mopilla tai sienellä. Hankaavia karheita materiaaleja ei saa käyttää.
  10. Nosta tukijalat, irroita piippu ja laita kansi paikalleen. Paljun sisällä ei saa kuljettaa mitään.

HUOM! Paljun oltava täysin tyhjä vedestä siirrettäessä!

Nautinnollisia kylpyhetkiä!

Opasvideo

Huom. videon lopussa näkyvät paljukuvat eivät enää pidä paikkaansa.